-EmelieFreden -Emelies Collection -Emelies shopping -Mallorca 2011 -USA 2011 dresscodes-makeup pictures 2011

31e Mars- Ja så går det..

hejsan !
jaaa såhär går det vet ni, när man ligger hemma och är sjuk hela dagarna. Inte för att det är mitt jävla fel men ändå nu ligger jag här. Men en hög skolböcker framför mig, eller nej ett BERG!
Seriöst jag ser inte överkanten..

Orkar inte med att jag ska få det 100 gånger jobbigare i skolan än vad jag redan har med tanke på att jag inte kan plugga hemma heller. Blir så jävla förbannad på hela skiten när jag anstränger mig så jävla hårt för att komma någon vart och tacket för det är att nästa skoluppgift får göras i 40 graders feber.

Jävla helvetes fucking skit..



// Emelie


29e Mars

har varit lite borta från bloggandet i en dag eller så och kommer antagligen att vara det i en dag till tror jag.
Jag har nämligen en ängla syster som behöver sin stora syster ♥
Jag skriver igen när jag har lust/tid/kan.

// Emelie

27e Mars

hejsan alla!
Jaa som ni aknske har märkt så har det inte varit några inlägg idag och det beror på att jag faktiskt itne haft någon dator närvarande under hela dagen. Jo ni förstår att jag vaknade imorse (ja eller idag) klockan 13.00 av att min fina ligger och andas lite mysigt morgonmunns aktigt sådär ^^^vi låg och pratade en stund tills vi bestämde oss för att gå upp. Vi lagade oss fetaste frukosten bestående av mini baguetter , oboy , juice , yougurt och flingor :D
Mums det var as smarrigt.
Sdan åkte vi hem till honom och påvägen handlade vi lite smått och gott och onyttigt (y)
När vi kom fram till honom hade Maud lagat mad så jag var artig och tog en tugga eller två ^^ det var as smarrigt! till efterrätt vart det banan och choklad i ugn . MUMS!

Sedan aa så åt vi ännumer onyttigt.. och jag somnade i en timma av matkoma..
Vaknade av att min fina petade på mig oich sa att vi va tvugna att åka till breakdancen nu så det var bara att klä sig, se glad ut och kötta dans :D vilket var skit kul idag ! lärde mig mer om down rox och lite andra moves som kan vara bra att kunna på battle golvet .

Ja iallafall så han skjusade hem mig sedan efetråt och jag åt lite lite kvällsmat (som ni förstår av dagens ätande så var inte jag så hungrig) och nu ligger jag här och ska sova för att orka morgondagen :D

 nej nu pratar jag förmycket!
vi hörs imorgon allighopa , sov så sött och hoppas ni får en bra start på veckan !
// Emelie

26e Mars - Collection-

hejsan allihopa!
här kommer det andra inlägget i min collectionkategori. Jag ska visa er mina sömmarskönheter som jag bara längtar sönder till att få börja använda !



 



Oh mina skönheter från staterna och inte mindre från affären Ed hardy . Awesome!
Ni kommer se mig i dem här i sommar !

// Emelie

26e mars

Hejsan allihopa!
blir ett kort kort ilnägg för nu har jag brått, jag måpsteplugga nu och bli klar med allt innan fyra då jag ska åka och handla tills ikväll.
Ska nämligen äta tacos med min fina<3 och systers kompis och hon, sean är det ju också Earth Hour så jag måste ladda uppmed en massa värme ljus och myskänslor. förhopp ningsvis sover min fina här också?(L) skulle vara grädden på moset :D

Nej nu måste jag kiiiila
// Emelie

26e Mars

Ja jag tänkte sslänga in ett godnatt inäll för er nattugglor!
Kvällen har varit trevlig , kall , men mysig =)

Sofie och jag bestämde oss för att åka in och äta i stan istället för emma för att mamma planerade maten så sent som klockan åtta och SÅ länge tänker inte jag vänta ens på kött och klyftpotatis..(jag vet jag är en rastlös människa) Så istället åkte Sofie och jag in och käkade på tackobar vilket var minst lika gott !

Vi passade på att köpa trisslotter efteråt och vi planerade att vinna en miljon och åka utomlands och se där , 75 kronor på den första vi köpte , bra början tänkte vi så vi köpte tre nya för dem pengarna på den gammla, men inga mer pengar vart det, aja värt spänningen!

Efte det blev det ett snabbstopp på Espresso house för en kaffe (eftersom att det var väldigt nyktert från bådas håll ikväll) så för att känna oss pigga blev det kaffe.

Efter det åkte vi till festen där det var trevliga människor med sunda vätskor...(?)
A med det var roligt var det.
Men som sagt tidig kväll så vi drog oss hemåt redan vid elva.
Imorgon ska jag plugga , träna och träffa min fina . Vi ska nog mysa under Earth Hour , det har ni väll inte glömmt ?! Earth hour imorgon så alla ska släcka (y)

Nej nu är jag alldeles för trött för att fortsätta skriva men njut till denna bra låt och sov så sött (y)


// Emelie

25e Mars - festsugen tjej

hejsan alla !
Sitter just nu i folkungaskolans bibliotek med ett par timamrs puggande framför mig. Till min stora besvikelse på mig själv så har ajg glömt några viktiga papper hemma så dem allra vesentligaste plugg sakerna jag behövt göra nu kan jag inte göra, duktigt..

Framåt 4 tiden ska jag dra mig hemåt och duscha, sedan träffa min fina . Lite senare sen ska mamma laga gott kött med klyft potatis och bearnaise sås<3 och efter det blir det ändrade planer mot gårdagens planer för fredag. Istället för bowling blir det att istället åka på fest med Sofie . kommer nog bli kul (y) Men jag håller mig till min plan om att inte bli så sen och så så jag får mina timmars sömn som jag behöver.

Well time to go . Nu ska jag ta tag i lite av pluggandet..


Längtar lite faktiskt.
// Emelie

24e Mars- trött tjej

Hejsan alla besökare! Jaa jag har inte mycket att säga om dagen och mitt läge bara mer att den har varit stressig och just nu är jag en riktigt trött tjeja.. Kom hem nyss och klockan är inte mindre än 23.39 . Aa vart lite senare än jag trodde men Fitt östgotatrafiken ställde ju in två tåg för mig så jag fick stå och frysa benen av mig i kalla 3 plusgrader.. okej det kunde varit värre men aa det var satans kallt iallafall.

Jaa idag var min första dag i skolan denna vecka.. har ju varit sjuk och liknande i feber så det har varit en skit stressig dag men en massa information om uppsattser och prov som ska vara inlämnade snarast och jag räknade ut att det blir 4 inlämmningar och 4 prov bara nästa vecka. pust.. förstår inte riktigt hur jag pallar med denna linje men vill man bli framgångs rik ekonom i framtiden så får man ju anstränga sig :D

Nej nu pallar jag inte skriva så mycket mer utan ett inlägg dyker upp imorgon innan jag ska iväg och bowla med Sofie . Mysigt ska det bli, och så hoppas jag på att få träffa sötpojken min någon gång där också.. eller på lördag jag vet inte¨.

Men innan jag avslutar så ska jag länka denna blogg med en tävling som avslutas 25/3 och man tävlar om en ring som faktiskt var riktigt fin så jag tänkte att det kunde vara värt att lägga några rader på det (för man får extra chans tydligen om man smörar mer ett inlägg ,) ) inget mig emot. http://lipstick.webblogg.se/2011/march/tavling-avslutas-253.html?_tmp=7a2e4db319e6c58cb67b12c73c6a3958ca8872fb

Nej nu ska jag pussa mig själv godnatt och sova.
Godnatt alla fina readers

// Emelie

23e Mars- Collection

Tänkte jag skulle se hur många som var intresserade av att se lite av min collection, bara för att få ett hum om vad min stil är , vad jag gärna värderar extra mycket och a för er som vill kan ju ge tips om vart jag kan hitta liknande :D

dagens blir örhängen:

Mina personliga favoriter ovan. klirrande i skinande metall.
Just dem här exemplaren är köpta i USA .



Ddem här ovan köpte jag också i USA men jag förstår inte hur de kan sälja dem så billigt för kvaliten var ändå på topp. De paret i mitten har jag använt i princip varje dag och ja jag bara älskar dem och de ser precis ut som när jag köpte dem
Alla kostade $2 styck vilket utgör ungefär 14:- styck.
Sjukt nice! Och sådana här skulle jag gärna vilja ha fler av!

// Emelie

23e Mars

Hej bloggen!
Hehe ja I'm happy vad mer kan jag säga.
Vaknade för en stund sedan, tror att febern börjar släppa men istället så sätter hostan i..

Jaa det blr att vara hemma idag med. ska nog sätta på en kopp te , sätta på en film , och vänta på att söt kommer hit också. Kommer bli en bra dag, även fast jag är sjuk ..

Imorgon ska jag till skolan! Det spelar ingen roll annat.. Ska ta igen allt som jag har missat verkligen och ska inte försöka fly undan med en massa andra grejer som ajg brukar , nae, nu blir det att ta tag i skiten!

Skriver mer senare =)
//emelie

en person jag ser upp till i vått och torrt



min moster Sofia har varit min idol ända sedan jag gick på alla fyra. Hon och min andra moster Karin är förevigt mina förebilder!
// Emelie

22e Mars- Carlos ^^


22e Mars- I'm falling to pieces

I'm still alive but I'm barely breathing,
Just prayed to a god that I don't believe in,
'Coz I got time while she got freedom,
'Coz when a heart breaks
no it don't break even.

Her best days will be some of my worst,
She finally met a man that's gonna put her first,
While I'm wide awake, she's no trouble sleeping,
'Coz when a heart breaks
no it don't break even, even no.

What am I supposed to do when the best part of me was always you
What am I supposed to say when I'm all choked up and you're ok
I'm falling to pieces
I'm falling to pieces

They say bad things happen for a reason
But no wise words gonna stop the bleeding
'Coz she's moved on while I'm still grieving
And when a heart breaks
no it don't break even, even no.

What am I gonna do when the best part of me was always you
What am I supposed to say when I'm all choked up and you're ok
I'm falling to pieces, yeah
I'm falling to pieces, yeah
I'm falling to pieces
(One still in love
while the other one's leaving)
I'm falling to pieces,
(Cuz when a heart breaks
no it don't break even)

You got his heart and my heart and none of the pain,
You took your suitcase, I took the blame.
Now I'm tryna make sense of what little remains, oh.
'Coz you left me with no love, with no love to my name.

I'm still alive but I'm barely breathing,
Just prayed to a god that I don't believe in,
'Coz I got time while she got freedom,
'Coz when a heart breaks
no it don't break, no it don't
break, no it don't break even no.

What am I gonna do when the best part of me was always you
What am I supposed to say when I'm all choked up and you're ok
I'm falling to pieces, yeah
I'm falling to pieces, yeah
I'm falling to pieces,
(One still in love
while the other one's leaving)
I'm falling to pieces,
(Cuz when a heart breaks
no it don't break even)

Oh, it don't break even, no
Oh, it don't break even, no
Oh, It don't break even, no



kyss


22e Mars- bst

anders är bst ! ingen protst ! :D

22e Mars - Rockstar

I feel like a rockstar.
Japp det är un gefär så jag k'nner, med 38,5 i feber och svullen hals. Men va fan gör det. Solen skiner så det tindrar om det och det är så varmt att jag kan gå ut i t-shirt utan att frysa. ja nu är våren allt här. All snö är nästan väck och jag är säker på att jag snart kommer få se mina vita favoritblommor sticka upp i den blöta marken.

Imorgon är det nationella prov i teckenspråk . MEn jag är nästan säker på att jag har feber imorgon också, möjligen dagen därpå med.
Skulle vilja gå ut nu och springa men det kan jag inte i mitt tillstånd.
Sorry föresten för den dåliga uppdateringen men jag försöker fibrilt fixa till vad det nu är som har gått snett med designen och då har jag itne orkat att uppdatera.
Men som ni ser så är ju inläggen typ under hela bloggen och texten är svart av att jag gjorde nåt i kodmallarna, ska försöka fixa det...

Men puss så länge så hoppas jag att ni har een bra och solig tisdag ;)


18e Mars GÖÖÖTT

hejhej hallå ocg gött med en vinst i hockeyn!
Just nu är  Hanna här, vi äter chips, digistive, dricker cola och saft och jag är för överigt ensam hemma hela helgen, känns det värt!
- JA!
-säker`?
-aaa (A)

Haha damp.. nej men  jag vet itne vad jag ska skriva, kanske får nattbesök ikväll men det är sådant som märks.
Puss alla söta oxch hoppas ni får en underbar fredagkväll<3

// Eémeeeleie (spanskadanska?)

16e Mars

USCH! jag orkar inte mera plugg av företagsekonomi . har provet imorgon så det är egentligen bara att ligga i men fan asså mer än godkännt blir det inte denna ång, inte så mycket som jag har missat.
Men imorgon har jag iallafall sovmorgon till 10.00 så det blir att sova extra länge imorgon. (skönt eftersom att det är en väldit lång dag med sen lunch)

Till lunch imorgon funderar ja på en stadslunch.. ingen god mat i skolan nämligen..
Jaa me i vilket fall så måste jag nästan fortsätta plugga så jag blir klar någon gång.

Längtar till att å kasta iväg böckerna, sätta på min chill spotify lista och somna till den..


myyyyyyyyyyyyyyyys

// Emelie

15e Mars -ny header

hejsaaaan.
Ja jag tänkte en ny header för en liten stund, gillade den gammla men jag hade inget att göra sååååå det fick bli en ny.
Älskar vår och sommarvädret nu asså, blev ännu mer peppad när jag hitta en bild från i sommras då jag hade liiite brunare ben än vad jag har nu xD.




myyyyys, vill ha summer.
Nej nu blir det att dra på ett kol med pluggandet av företagsekonomin och sedan käka lite snabbt och efter det en power walk med Sofie , länge sedan jag träffa henne , ska bli kul! <3
//  Emelie

15e Mars- fösta glassen!

the first ice cream :D!!!

//Emelie

14e Mars

TECKENSPRÅK .
Ajemen nu sitter jag och har änterligen börjat med mitt teckenspråksarbete(som jag borde börjat på för ca två veckor sen)
Den ska lämnas in om två dagar så jag har lite att ligga i eftersom att arbetet ska vara 10 sidor långt..
Men det är faktiskt ganska intressant med dövas situation i samhället.
Finns mycket som jag inte visste som kan vara bra att veta.


// Emelie

13e Mars

åh herre gud jag hitta dessa bilder från i sommras.
Sattsa på de och ännu bättre tills nästa sommar hoppas jag ! Brun och platt det gillar vi (y)



Brun skulle man vilja vara nu med..
Nu blir det kvällste och sen sova .
// Emelie

13e Mars-helt slut....men PEPP

Helt slut, men pepp, de rätta orden på vad jag känner denna söndagskväll.
Den här helgen har varit sjuk i hela huvet verkligen! Men fy fan va kul jag haft!

Fest och dans har det vart hela helgen , och nu känner jag mig sliten i kroppen, men jag taggar nästa helg och asså , köööör bara kööör.

Orkar inte räkna upp alla koment som jag har gjort hela helgen men Fredag=fest i norrköpin(sluta i kaos xD)
Lördag= Överraskningsfest för anders ( icke planerat )

Söndag = vadkna emd en extrem huvudvärk och nu har jag precis kommit hem från breakdancen, sjukt kul och jag kan numera vrida ur t-shirten efter mitt fys pass här hemma på rumsgolvet.




känslan svider som härlig sommarbränna i hjärtat !
// Emelie

12e Mars



// Emelie

10e Mars

HEj sunshines!
Hoppas allt är bra med alla.
Jag har börjat överväga en helt kledig dag från skolan snart då jag sover konstant i 24 timmar och sen bara går upp till skolan dagen efetr det som inget hänt, för allvarligt, jag har itne sovit ordentligt på tre veckor nu , gått och lagt mig 4, gått upp halv 7 , det funkar absolut inte i längden.

Tips till er som vill öka er koncentrationsförmåga i långvarig sikt:
-Ät en ordentlig frukost bestående av både grovt bröd med grönsaker och någon form av pålägg på, fil och flingor kanske och ett glas juice, gärna en frukt till det.
-Ät mellan mål! Man mår bra av att fylla på ca 6 gånger om dagen( nej det är inte det som kallas för att små äta)
-SOV ! för guds skull sov så mycket ni kan, då blir ni utvilade och orkar med längre . Men se till att försöka få en rutin på när du går och lägger dig.

Så där nu har ni det jag brukar göra och märker skillnad på ( Förutom det där med sömnen just nu)

Sitter btw i skolan just nu, har sov morgon egentligen men jag kunde itne ta mig in senare. jag tänkte att jag skulle ringa till företaget som vår grupp har på företags ekonomin och ställa de frågor som vi bestämmt men nej, de öppnade inte förs tio..då jag börjar..

I vilket fall i eftermiddag blir det att klippa sig, det är sjukt slitet och juag har itne bestämmt mig än men tänkte klippa något lite mer extremt än vanligt men det är en fortfarande öppen plan. Tänkte kanske ta en för och efterbild som ni kan få titta på sen.

Sedan ikväll blir det tacos och hockey med min saknade vän Hanna Forsén . Ska bli så sjuikt skönt och roligt att få träffa henne igen och prata om allt som hänt och inte hänt (så att säga)
  
(min tacos ska ha mycket grönsaker och kryddor, då blir det som allra godast ^^)
// Emelie

10e Mars

hejsan alla!
Roligt att man hann uppdatera 9e .. nej det blev inget.
HAHA skolan är vår vart ganska lyckat ändå. Det var fylla, det var dans, det var asbolut ingen sömn.
Kul att det första man ser i sängen klockan 6 på morgonen är en massa hyalv galna, nakna 3or som dansar runt till dålig musik, jo men så kan det ju också va..

nej men klockan är tjugo över tilv, om man skulle dra igång en rulle?
(kan ju ändå inte sova)

// Emellie

8e Mars

dresscode:




// Emelie

7e Mars

hej alla lesere!
Hoppas att alla haft en bra och behaglig start på veckan, min var alldeles förfärlig men dagen blev bättre ovh bättre allt eftersom.
Började dagen med matte(!?) och alldeles föjt efter det historia -.- . Usch ja historia är inte mitt favorit ämne. Även fast jag tycker det är intressant så nae.. läraren snackar för mycket -.-

Ja följt efter skolan så blev det att direkt sätta sig med mitt teckenspråksarbete om "Döva i samhället". Intressant men det är alltid så segt att börja.. Sedan bar det av till biblioteket tillsammans med Viccan för ännu mer plugg och studier. jag har pluggat flitigt idag ska ni veta och jag känner mig stolt(jag är ju inte den som brukar plugga tyvärr..jag engegerar mig mycket i det men det går inte !?)

Ja och sen senare blev det att bege sig till streetdancen . Det var roligt idag också men känndes lite segt efter två veckor utan träning. MEn skönt ändå att komma igång igen!
Ja och såklart är man ju ganska trött efter det det förstå ju ni också och gissa vem som möter mig i dörren och säger:
- ja men va bra att du är hemma då kan vi gå igenom ditt samhällskunskaps prov!
Jo tack snällt av pappa att erbjuda sig så ja vi satt där i två timmar till och han skulle diskutera varenda jävla fråga?.. okej det kanske är bra men jag orkade verkligen inte ikväll så höll på att få spader på honom..

Okej men åter till glatt kvällshumör!
Jag och Viccan tog lite bilder :








Haha Virre och Empa xD
helt ok eftermiddag ialalfall :)
// Emelie

7e Mars- Om mig själv

Hellu!
jag tänkte att jag skulle ta och skriva ett inlägg som handlar bara om mig.. xD Vem jag är , vad jag gillar att göra , hur jag är o.s.v.
(Egentligen bara för att slippa göra mitt arbete men ändå)

-Namn -Emelie
-Efternamn -Fredén
-Född - 1994-02-19
-Bor  -Gammalkil
-Bodde när jag föddes - Linköping
-Hårfärg Blond
-Ögonfärg -Blå
-Längd - 1.70 cm
-Gör om dagarna - Pluggar på folkungaskolan, sam-ekonomi programet
-Gör på fritiden - Pluggar, tränar, umgås med kompisar , dansar & umgås med familjen
-relationsstatus - singel
-Husdjur - En hund
-Familj - mamma , pappa och min syster
-kärleksliv - bra, och som jag vill att det ska vara, umg och singel :D
- Favorit mat - Tacos & mammas Curry kyckling gryta med ris
-Favorit film - Linas kvällsbok , A walk to remember m.f
- Musiksmak - bra musik(som jag brukar säga) Det vill säga blandad med låtar som jag tycker är bra från alla stilar.
-drömmar - Jag drömmer om att få chansen att resa runt jorden. gifta mig lyckligt och få ett framgångsrikt jobb och ett hälsosamt liv.

Ja hörre ni nu vet ni iallafall lite mer om mig och mina mål.
Nu ska jag väll iallafall ta itu med det där jävla arbetet.
// Emelie

7e Mars

Hejsan hoppsan denna måndags förmiddag!
Jag sitter i dataslaen och hart datakunskaop.. Roligt? ja men visst, jag ligger inte efter med ca 3 övningar som gjort under 6 lektioner xD känns bra?

Haha och peppar ännu mer att plugga i ett antal timmar efter skolan innan dansen, yeey.. Mern slutar iallafall halv två idag och det är super skönt ! :D

Imorgon är det skolan är vår ! awesome !
Nu ska jag återgå till mina "studier"


Så roligt har jag
// Emelie

6e Mars- smakprov

hejsan allihopa!
Ja nu ligger jag här i min säng denna söndags kväll denna Mars månad.. Hmm ja men det känns rätt bra ändå.
Anders drog hem för ett tag sen efter att vi käkat Pizza och tittat på Linas kvällsbok . Haha den filmen gick visst inte hem hos honom men jag tycker den är fett bra ! tänker se den igen xD

Unde rdagen har jag FÖRSÖKT att plugga, har dett gått rba? NEJ..
Men nu har jag iallafall skivit klart engelskan tills imorgon och jag har läst igenom instuderingsfrågorna till provet på Onsdag ett par gånger. Så jag hoppas på att det kommer bli bra.
Tagga skolan är vår på tisdag! Kommer bli så sjukt jävla roligt tror jag, speciellt eftersom det är första gången för mig och mina härliga klasskamrater. Hihi spännande, men det blir nog bra.

Imorgon är det skola som gäller på dagen, med lite plugg på rasterna och sådär. Och imorgon så slutar jag redan halv två, yippie inget teckenspråk. Så då hinner jag verkligen sätta mig ned med allt jag ligger efter i och plugga innan dansen , haha jag skulle haft dans idag oich en till dans lektion imorgon förutom den jag ska på men icke, min danslärare är i japan -.- dumdum..

Men till att leva in till rubriken så tänkte jag ge er smakprov på de bilder som kommer dyka upp från min USA resa ! här kommer de :D











haha det var mitt livs semester hitils !
Tack Frida Danielsson & Angelica Ring ♥
Nej nu är det godnattsdags, ska upp tidigt till skolan imorgon.
// Emelie♥

6e Mars-pluggis

hejsan allihopa!

Haha ja som ni kanske märkte så vart det inga inlägg igår.. menmen ni får ju ett nu right ? =)
Igår så vart det att fira min kusin på kvällen och det va jätteroligt ! Hela 15 år är hon nu, stor tjeja. Det var god mat och god tårta( som jag åt kanske halva av..) haha ialalfall så mitt i alltihop så steg två polismänn in i huset !? förstår ni att jag vart lite skraj.. men det visade sig att det var min kusins andra kusin som ville gratta henne på födelsedagen, i tjänst xD!? full utstyrsel med pistol och allt. coolt !

Iallafall så idag då så har anders vart här och vi har chillat, ätit god frukost (+ lite söndagsgodis.)
och nu så hjälper han mig med läxorna . Tack ♥

Jaa hörre ni igår så bestämmde jag mig för att använda min trippeltång igen och den är verkligen fabulous. Tog en för och efter bild så ni skulle kunna se hur bra den är =)


Ja så jag skulle vilja starkt rekomendera O.B.H Nordica:s trippeltång. Den är smidig , du får starkt lätt lockigt hår som håller i ca tre dagar(inte lika snyggt som första dagen ) men snyggt.
Jag själv fick den i födelsedagspresent men jag kan tänka mig att den kostar ca 450:-
    

kanske skriver ett mer utförligt inlägg senare. Nu ska jag återgå till böckerna.
// Emelie


5e Mars- Godnattsdags?

hejsan alla nattugglor!
Jaa jag är också uppe.. Klockan är nu 01.52 och ja jag är inte trött alls. Ärligt talat så senast jag kolla på klockan va hon halv tolv fast jag trodde hon va halv tio xD Så vart lite chockad över att den nu är två :S. Aja lördag imorgon right? sova hur länge man vill så varför bry sig?

Haha Jaa och så en tack hälsning till Viccan för hjälpn med IV-valet och bloggen, verkligen gulligt av dig ♥

Imorgon blir det att sova ut ordentligt så jag inte blir sjuk igen, är ju redan lite förkyld så kan ju bli värre :O

jag har precis laddat ner Mean girls och Lovve and other drugs och jag har fan lust att spåna egenom båda filmerna på en gång xD men det kanske inte är en så bra idé med tanke på mina konstiga nuvarande sovsvägningar xD



ja energidryck är älskvärt ;)
Men inte nu.. nu ska här sovas
nattinatti
//Emelie♥

4e Mars - USA stuff

hejhej!
Jaa nu tänkte jag lägga upp lite nytagna bilder på lite utav mina grejor som jag köpte i USA . Jag kan säga att jag SÄKERLIGEN köpte mer saker än de jag har bild på, (t.ex min dresscode för idag) .

Men innan bilderna vill ni väll höra om min kväll, right? haha ja ne men för er som vill veta så sitter jag just nu mätt och belåten i mitt nystädade vardagsrum medd mamma och pappa som sällskap till filmen Indiana Jones 1 . Haha en klassiker i vår familj.
Kvällen middag var vår traditionella familjefredags middag, tacos :D min favoriträtt, riktigt mumsigt var det verkligen!

Jaa sså nu blir det att sitta och titta och bara ta det lugnt samt vänta på att maten ska lägga sig så man kan göra iordning chipsen och dipen och kanske lägga sig uppe i sin egen säng med en film och med fredags snacks :D! mums..!

Morgondagens planer är väldigt röriga känner jag nu, allt är upp och ned men antagligen blir det att träffa Anders och åka till kusinen som fyller femton imorgon.
ja nu kommer bilderna :



Dagens kläder , haha nördig jag är som tar kort på allt men såhär äre va att min system kamera började precis fungera igen så, vad ska man göra :D!



Älska Ed Hardy påsen :O läcker jue :D



underkläder... ja men det är ju också bra att ha ?



sunglases ! köpte ett par till haha xD



Mest gorgeous doftande parfymen asså ! Ed Hardyyyyy.



Fyllde på garderoben lite :$



min absoluta favorit av de ringar jag köpte, the bumblebee ring ^^



Några utav alla öarhängen jag köpte, mums ! ^^

haha ja lite smakprov då på vad jag har handlat i USA. För er som inte visste så har jag varit i Minnesota ca 2 ½ timma från staden Minneapolis och hälsat på min älskade och saknade vän Angelica Ring . Hon har varit där sedan Augusti och kommer hem i Juni, förstår ni hur mycket jag saknar henne?. .
I vilket fall så har vi varit på MALL OF AMERICA och shoppat gärnet( världens allra största shoppingcenter) ...hihih...coolt tycker jag ;)..
Jag har bränt alldeless lagom för mycket pengar på saker till mig själv xD.

haha jaja det var nog kvällens sista inlägg.
Nu så ska jag tjocka mig mer med sweet chili chips och Tortilla dip och en film ^^
      

// Emelie ♥



4e Mars - dresscode

dagens dresscode-






skjorta - USA
jeans- USA
örhängen- USA

Lite roligt att jag skriver vart allt är ifrån .. allt är ju ändå från USA så vad spelar det då för roll xD?
skriver ett inlägg senare om mina två veckor som jag tillbringat i USA vecka 7-8 .

// Emelie ♥


4e Mars

Godmorgon allihopa!

*vaknat
*borstat håret
*ätit frukost
*borstat tänderna
*klätt på mig
*sminkat mig lite

ja nu är det dags för ännu en fredag i skolan (härliga fredag)
Ikväll blir det tacos med mamma
wiiie :D

ha en super fredag!
// Emelie

4e Mars

Hej och hå skönt att ha en ny start med en ny blogg!
Jaa som start för mig så tänker jag börja med några härliga sommar minnen för för er som inte vet det (så är jag en sommar människa).
Är galet trött på all snö och allt slask. Det må hända att denna vinter har varit händelserik och lärorik men framför allt kall . har aldrig varit med om liknande kyla vid vissa tillfällen.
Ja under bloggens gång så hoppas jag att jag kommer underhålla er läsare.
Här kommer några awesome bilder från i sommras:


 







// Emelie