-EmelieFreden -Emelies Collection -Emelies shopping -Mallorca 2011 -USA 2011 dresscodes-makeup pictures 2011

29 Mars - Depend nails

depens naglar är sjukt bra, jobbat med dessa i en timma  nu och är sjukt nöd, även fixqt på syrrans .Fick ingen bild på det emn har även applicerat glitter i linjen mellan det rosa och det vita, sjukt snyggt blev det

27 Mars - plågan, den ständigt svidande elden

" Den ständigt svidande elden, den som alltid river ner det jag försöker bygga upp. Brinner ner till grunden. Jag minns inte mig själv, jag minns inte hur det känns att veta vad man vill. Fina vänner styrker men dem läker inte, familjen stötter men helar inte. Ofullständig, skygg och skräckslagen för den person som jag har blivit. Jag är rädd för den, den personlighet som växer i mig som är en mask som ständigt stelnar mer och mer i ansiktet. Finns ingen utväg, bara en gång, en gång av plågor, av beslut som fattas fel och av ljuset som tycks skymtas men som aldrig uppenbarar sig.

Att va ung, är att ha alla förhoppningar framför sig, som ständigt rivs ner, ingen säkerhet, inget skydd, bara mur , en stege med för få pinnar."

22/3 Från råkall vinter till vå.. vänta nu, sommar?

Hejsan mina lirare!
Dagens syssla , bikinisolning på baksidan med tidning och körkortsplugg. Det va 25 grader i solen och stekte verkligen, jag fick världens bränna ?! det är liksom Mars xD Från råkall vinter till vå.. vänta nu, sommar?

Syntes inte lika bra på bilden :(

21 / 3 -you are loved


18 Mars- New body

Hejsan hejsan!
Har fått hem nya New Body saker , närmare bestämt ett pack bas linnen, ett pack strumpor och en tränings BH. Underbart med nytt och fräsht! och imorgon blir det mer , en mor och dotter dag på stan med full plånbok ! mys♥

Nu ska jag söva !


14 mars - INTE smärtfritt

"om du tror att detta går igenom obemärkt och smärtfritt för mig så tänk om. jag saknar dig redan så det gör ont. vet verkligen inte om jag gjort rätt val, men jag vet att jag måste ge det en chans även fast jag inte vill."

Älskar dig och kommer alltid göra

14 Mars- drar till F&F..

drar till F&F ett  tag (Farmor och Farfar) . Behöver komma bort lite för att stabilisera mig.
Ciao ♥

11 Mars- kännde att sex and the city..

... va på sin plats efter utgång med Sofie ! har haft en sjukt kul kväll med konstiga möten med fransmän och Brittiska hulliganer .. Shit asså ! sjukt kul dock..

Nej nu blir det Sex and The City 2 och en massa vatten och pencilin. japp har ju fått det nu.
Ciao :D

10 Mars- Vårdcentralen

japp, nu bär det av mot vårdcentralen. Ska få pencilin för urinvägsinfektionen , vilken leder till att jag inte kan dricka ikväll.. :( vi som hade planerat det. men jag kanske tar en cider eller något..

Har precis borstat tänderna, klätt på mig och  satt upp håret , så ser iallafall inte livlös ut längre . Ska vara där om 40 minuter så dags att stressa .

Ciao

9 Mars - porn star dancing


8 Mars - jobb

tjenixen everybody :D!
Läget bra med er eller? Emelie här igen och åter igen: jag har öppnat denna blogg igen.

Rubriken berättar min dag, jag har jobbat i trädgården hela dagen och är ganska trött nu, jag klipper äppelträd så det är ganska mycket statisk träning över det..

Ikväll väntas film och mys med Älsklingen tror jag , blir nog att klöpa något gott , titta klart på The Pacific som för övrigt är världens bästa mini serie ! Sjukt bra !

Nej vi hörs ! Ciao :) !

7 Mars - Träning + kyckling gryta

Hej på er!
Nu väntas träning och en mumsig kvällsmat bestående av kycklinggryta med champinjoner och paprika och till det färsk pasta ! underbart asså.
Fick tyvärr inte så mycket jobb i trädgården gjort idag för mina Knän knäcker och smäller bokstavligen .. har jätte ont i dem nu , fattar inte , är det inte det ena så är det det andra ..

HAH en video på Anders och Rille i december i livsfarlig pulka backe..
haha älskar att de plöjde igenom taggbuskar och stenar xD
CIao

6 Mars - Vill ha sommar igenovan ser ni mig i sommras på Mallorca med Älskling Anders Larson<3

Dock är ju vinter också underbart , nedan ser ni Maria när hon åker skidor tredje dagen i sitt liv :DCiao:)

6 Mars - Ska se hur det går att starta denna blogg igen

hej på er !
Läger braa eller?? säkert ingen som läser denna blogg längre men kul att starta denna igen. Jag bloggar nämligen också på www.emeliefreden.myshowroom.se och gjort det ett tag nu.

Så för övrigt är jag nu sjukskriven från andra året på gymnasiet och ska vara det fram till hösten då jag börjar om tvåan.

kolla gärna min andra blogg för att få en uppdatering om vem jag är o.s.v.

Just nu sitter jag och väntar på min pojkvän som ni kan se hur han ser ut i ett inlägg längre ner. Han ska komma hit och sova, sen imorgon tänker jag föreslå en shopping tur, lite jobb och god mat. jag ska nämligen träna imorgon kväll så kan unna mig något god lunch !

Detta nedan åt jag ikväll, skit enkelt att göra , såhär gör du:

* skär kycklingen i lagom stora bitar och stek på ganska hög värme och krydda efter behag
* skär olika grönsaker du tycker om
* häll upp lite Keso till

KLARTCiao:)