-EmelieFreden -Emelies Collection -Emelies shopping -Mallorca 2011 -USA 2011 dresscodes-makeup pictures 2011

23 April - hemma från VARMA sälen !

hejsan igen bloggen :D!
Nu är jag hemma solbränd och full med energi från ett 25 graders varmt sälen . Vi har faktiskt lyckats åka skidor hela veckan men dock med lite gräsfläckar i backarna här och var.
Men det har itne gjort någonting.

NU när jag kommit hem har jag städat ut vintern totalt nu, tagit upp alla vårskorna, packat undan alla vinterkläder . Det känns befriande på något sätt :D
Är lycklig!


16e April - partaj

!

16e April - dålig update

hejsan bloggen!
Jag känner att jag har vari dålig på att uppdatera den senaste tiden. Ska väll försöka bättra mig efter at jag kommit hem från sälen . JO för att imorgon vet ni så åker jag och Clara till Sälentrakterna för en galen vecka med Skidåkning, fest och nöjen . Ska plugga och packa idag tänkte jag eftersom jag känner att jag har tid nu och så.
Iallafall just nu är klockan 10.24 och min fina sover än breve mig. Gud va gulligt det är att titta på något så sött och sovande, helt omedvetande xD Aja bilder blir det inga på det för det är faktiskt bara något som JAG får se ^^

Så när han vaknar planerar jag att vi ska gå ner och äta frukost bestående av gott bröd , juice , och han vill säkert ha Oboy .
Sedan blir det en liten tripp till mantorp om vi har bensin för att köpa lite förnödenheter till min resa upp och vistelse där.

Gud det kommer bli sjukt kul!!!

Aa den senaste veckan har varit hektisk kan jag lova er. Jo det var ju så att förra lördagen hade jag fest dådå. OCh då råkade en av gästerna haa sönder en lampa vilket ledde till att jag fick lite glassplitter i foten, men eftersom att jag var full och glad så märkte jag inget förs dagen efter vilket var lite synd för då satt den så långt in att ja inte kunde ta ut den..

Jaa den satt där inne ett par dagar tills vi äntligen fick tid hos läkaren. En underbar människa föresten, en dagens ros har jag planerat att ge honom<3
Han tog sig tid fast han egentligen inte kunde.
Aa men jag opererade ut den där glasbiten iallafall och det var ingen vacker syn, fick öppna upp hela hälen med andra ord. SÅÅÅ jaghar haltat runt på kryckor de senaste dagarna och var väldigt orolig över min sälenresa men nu blir det bara bättre och bättre och jag går på ipren, panodil och antibiotika så inga infektioner här inte!

Haha vilken dramatisk vecka..
Aa och så var vi ju i Stockholm i tisdags också, vilket var ritkigt kul, trots ontet i foten..
Romeo och Julia var den bästa teater jag har sett i hela mitt liv, de var sjukt duktiga.



Aja ha en bra vecka och en bra påsk om jag inte får tag i en dator i Sälen. Men det ska jag iallafall ha!
Festsälenskidåkning !!!
// Emelie

11e April - helgens festprissar 1

 1haha roliga bilder man hitta från i lördags på systemisen:D
Då va det ju lite party @ my house dådå och aa , jag var nog den som hade roligast xD



taggade!!<3




problem med sugrören..


<3

<3

 happy :D

<3


riktigt schtekig ;)



=)


sötnötter


snyggingar:D



:)



:)



:)



:D



:)



keep going xd



egooo

keep dancing



snygging:D



:D



(Y) :D



gulle <3



^^


porr =)

haha aa det var del 1 av lördagen den 9e April 2011 xD
// Emelie

11e April

Sliten >TJEJ efter en KUL helg.
Imorgon ska man till stockholm dådå. TAgga Romeo och Julia på dramaten ,s ka bli lite spännande, plus 4 timmars fri shopping:)

snart kommer det party bilder ;)
// Emelie

9e April

hejhejbloggen!
Sitter nu och bloggar från kökets nya tillkomst . Vihar införskaffat ossenmini laptop,vit óch aaingen aning om vad det är för sort än .

Menmen nu sittr iallafall jag och väntar på fina<3 .klockan är 01.20 på natten... börjarbli trött?? och peppe på ikväll :D!

//Emelie

8e April

Awesome dayyy!!!
Slutar om en och en halv timma, har håltimma precis just nu, har abra haft en lektioner idag= bara två lektioner denna dag :D JAg harfått mitt samhällskunskapsarbete klart tills nästa vecka. Vi åker tills tockholm nästa vecka och veckan efter det är det lov.
KAN DET BLI BÄTTRE OCH MER PEPPANDE!?!??!

Ja juste solen skiner också^^

Efter skolan ska jag ner på staden och vänta på tåget. Kanske inhalnda något snyggt till helgens händelser.
Ikväll blir det film kväll tilslammans med Einar , Petter , Frida och så jag med :D Vi ska äta gott och titta på film och bara umgås :D

Ha en bra helg ! :D

// Emelie

7e April

hej bloggen ! :D
Sitter just nu hemma @ hannas place :D vi har precis lagat hamburgare med grönsaker och ska smälla i oss den, chilla och bara ha det allmänt bra helt enkelt :D

Såååååå nu ska jag varaspocial med henne :D
pöss
//Emelie

6e April

Kul med datakunskap sista lektionen..
Jag hade alldeles nyss historia prov . Det gick faktiaskt riktigt jäkla bra :D
ÄR stolt ! Och jag hade förhör ¨på teckenspråket vilket också gick skit bra.

NU efter skolan (efter denna lektiomn) vid halv fyra någonting ska jag ringa till min fina <3 för att se hos vem vi ska var hos idagdåå. Har inga fler läxor förutom företagsekonomin och den går på max 10 min. Känns underbart!

Nej nu ska jag koncentrera mig för mitt eget bästa.. dööööööööööö -.-

// Emelie

3e April

hallihallå!

Ligger i sängen för att ge en snabb uppdate.
JAg kom hem från breakingen för nån timma sedan, sen dess har jag ätit, duschat och nu ligger jag för att sova klockan 21.28 , inte illa för en söndag för mig.

Idag vaknade jag hos Anders<3 som jag faktiskt saknar redan.
Vi gjorde frukost, diskade och plockade lite, pussade lite på varandra och sedan var jag tvungen att kila illa kvickt för jag hade ett tajt schema !

övningskörandet gick as bra idag också! Känner verkligen att det går framåt!

Aa och imorgon är det ju skola igen . Slutar tjugo över tre och har dans vid kvart över sex så får blir att plugga historia som faen .

nu ska jag sova
godnatt alla !
//Emelie

2e April

hejsan allihopa!
Detta blir ett sent lördagsinlägg från en trött men lycklig emelie.
Kom nyss hem till min fina<3 efter en bio-kväll med alldeles för mycket popcorn och en massa mys . Vi satte oss nyss framför tv:n med te och ska snart sätta på jackass .

Imorgon så blir det att vakna upp ordentligt, äta en stadig frukost och sedan åka hem för jag har mycket att göra imorgon.
jag ska :

* PLugga historia tills jag kan rabbla den från tidernas begynnelse tills nu
* övningsköra med pappa
*träna , antagligen blir det väll något lätt som att springa en runda
* städa och plocka tills huset skiner

Hmm nej men nu ska jag vara social med min fina Anders<3
godnatt och hoppas ni får en fin söndag imorgon

Bounty<3
// Emelie

1a April - kul att skolan brann idag..

..... April april... HAHA kul nej jag hatar faktiskt april skämt xD det är sjukt jävla meningslöst och det är bara kul om det är ett stort , välplanerat skämt som det faktiskt är KUL att gå på och då menar jag också ETT paril skämt istället för hundrasjuttioelva styckna.. Aja alla har sin stil.

Lite rolgit sådär att till och med mattanterna försökte lura oss att det var köttgryta idag när det var pannkakor? jag menar vi skulle ju ändå få se vad det va för mat en sekund efter man läst gryta på skylten?

haha aa jag är inget för det där, men tack för skämten ni hudnra styckna som lurat mig idag =)!

Just nu sitter moiiaa i skolan och väntar på att klockan ska bli halv fyra så jag kan gå till bussen, ta tåget och bussen hem, duscha, fixa mig, packa och sedan fara iväg till min fina Anders<3.
Ska spendera min fredags kväll hos honom och vi ska äta god mat, dricka gott och ha gott sällskap av varandra och möööööjligen lite senare av Frida och Victor också.

På tal om ingenting hittade några awwwwesome fina tröjor och t-shirtar idag .. ska nog beställa några =)
  

niiice
// Emelie