-EmelieFreden -Emelies Collection -Emelies shopping -Mallorca 2011 -USA 2011 dresscodes-makeup pictures 2011

4e Mars - USA stuff

hejhej!
Jaa nu tänkte jag lägga upp lite nytagna bilder på lite utav mina grejor som jag köpte i USA . Jag kan säga att jag SÄKERLIGEN köpte mer saker än de jag har bild på, (t.ex min dresscode för idag) .

Men innan bilderna vill ni väll höra om min kväll, right? haha ja ne men för er som vill veta så sitter jag just nu mätt och belåten i mitt nystädade vardagsrum medd mamma och pappa som sällskap till filmen Indiana Jones 1 . Haha en klassiker i vår familj.
Kvällen middag var vår traditionella familjefredags middag, tacos :D min favoriträtt, riktigt mumsigt var det verkligen!

Jaa sså nu blir det att sitta och titta och bara ta det lugnt samt vänta på att maten ska lägga sig så man kan göra iordning chipsen och dipen och kanske lägga sig uppe i sin egen säng med en film och med fredags snacks :D! mums..!

Morgondagens planer är väldigt röriga känner jag nu, allt är upp och ned men antagligen blir det att träffa Anders och åka till kusinen som fyller femton imorgon.
ja nu kommer bilderna :Dagens kläder , haha nördig jag är som tar kort på allt men såhär äre va att min system kamera började precis fungera igen så, vad ska man göra :D!Älska Ed Hardy påsen :O läcker jue :Dunderkläder... ja men det är ju också bra att ha ?sunglases ! köpte ett par till haha xDMest gorgeous doftande parfymen asså ! Ed Hardyyyyy.Fyllde på garderoben lite :$min absoluta favorit av de ringar jag köpte, the bumblebee ring ^^Några utav alla öarhängen jag köpte, mums ! ^^

haha ja lite smakprov då på vad jag har handlat i USA. För er som inte visste så har jag varit i Minnesota ca 2 ½ timma från staden Minneapolis och hälsat på min älskade och saknade vän Angelica Ring . Hon har varit där sedan Augusti och kommer hem i Juni, förstår ni hur mycket jag saknar henne?. .
I vilket fall så har vi varit på MALL OF AMERICA och shoppat gärnet( världens allra största shoppingcenter) ...hihih...coolt tycker jag ;)..
Jag har bränt alldeless lagom för mycket pengar på saker till mig själv xD.

haha jaja det var nog kvällens sista inlägg.
Nu så ska jag tjocka mig mer med sweet chili chips och Tortilla dip och en film ^^
      

// Emelie ♥Kommentarer
Postat av: Anonym

<img src="adressen till din bild här">

2011-03-05 @ 00:06:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback