-EmelieFreden -Emelies Collection -Emelies shopping -Mallorca 2011 -USA 2011 dresscodes-makeup pictures 2011

15e Juli-sjuk

ae inte kul att vara sjuk på sommarlovet.. huvudvärken dunkar ganska rehjält bakom tinningarna och halsen värkar =( men det är bara att bita ihop , unna sig en bulle och titta på lite tv så kanske det blir bättrre tills imorgon .


haha när vi var bleka innan Mallorca !
<3
Hörs!

13e Juli - trött men mätt & glad

hej bloggen !
Jaa just nu pratar jag med älsklingen i telefon som har varit borta i 2 hela dagar nu =(. Vi kommer nämligen inte ses förs om ca 1 och en halv vecka !

Men det häder nog roliga saker ändå och tiden går ju fort när man har roligt! till exempel så blir det västkusten på måndag och lofta hammar nästa fredag ! fett roligt med sol , bad och häng med först familjen på västkusten och sen stuga i lofta hammar med Sofie och Hanna .

Om jag ska återgå till dagen så har den flutit på ganska bra , segast är ju jobbmornarna ..
Har iallafall jobbat på kontoret halva dagen idag och sedan fick jag hjälpa grabbarna ute . Efter jobbet så åkte jag hem, käkade en stor god rågbrödssmörgos med leverpastej och gurka , mums . Sedan så städade jag fick ack stackars (då) stökiga rum för nu är det rent och fint och damsuget och damtorkat !

Efter det kom Sofie och hämtade upp mig och vi drog och simmade i en timme idag igen, hurbullar är vi.
Ja och efter det blev det att laga sig lite kvällsmat bestående av ägg och köttbullsmacka med youghurt och nyplockade körsbär från trädgården och dem va galet goda !

Nu ska jag sova för en ny jobb dag imorgon och sen mot kvällen väntas poolparty , vi hörs !
(några av de fakturor jag sorterat, puuuh!)

hörs ! =)

13e Juli - frän datormus

hej bloggen!
Tänkte visa en frän datamus som jag skriver på på jobbet.


principen är ganska enkel men det tog ett tag att vänja sig.
där jag har markerat pilarna så går det ett rullande stift som man rullar upp och ned och åt sidorna för att flytta musen. Den största av knapparna ger ett dubbelklick. De två knapparna på sidorna om stiftet är högerklick och vänsterklick och de två knapparna breve dubbellicksknappebn är shift och zoom. Jag ska lätt skafa mig en sån här =)

hörs !

12/7 - på kontoret !

japp det är precis vad jag är. Kommer att få jobba på kontoret den här veckan , känns liiiite eeeget sådär men man försörjer sig :)
Nu är jag hemma från fina . varma, härliga och trevliga Mallorca , känns trist men är glad för den fina veckan jag fick med Anders älsklingen <3 .
Såfort jag kommer hem så ska jag bomba bloggen med de typ 500 bilder som togs på paradiset ;)

Som sagt så sitter jag just nu på kontoret med ett berg med papper framför mig som ska sorteras och lämnas till rätt person eller sättas in i rätt pärm. I etermiddag väntas fakturor att öppnas och stämplas också yippie -.-

Gårdagen spenderade jag en stund med Sofie och vi åkte ner och simmade i en timma eller så.
Idag ska jag träffa hanna en stund och jag kanske kanske ska fråga om hon kanske möjligen vill simma idag med mig också , vore skönt.

nej nu är min pausoch frukost break slut så ska väll la återgå till papprena.

Hörs!