-EmelieFreden -Emelies Collection -Emelies shopping -Mallorca 2011 -USA 2011 dresscodes-makeup pictures 2011

30e Maj- dags att painta håret

Godförmiddag alla!
Sitter i datasalen och gör klart min powerpoint och har nu checkat av listan och fått med allt. Idag slutar jag vid halv två och då ska jag skriva klart min engelska uppsats, instuderingsfrågorna till företagsekonomin + samhällskungskapen. efter det ska jagfärga håret ! ni får se en för och efterbild sen. Och efter det blir det försommarsång . Ska bli himla kul att titta på det !

Nej nu är det dags för lunch

ciao

29e Maj- grattis!

grattis kära syster på konfirmations dagen och grattis käre mor på mors dag . <3

27e Maj - styling

tjenixen!
Fick ett mini uppdrag av Emelie att finna mig en snygg frisyr till hennes konfirmation så hov var här igår och modellade lite med mig som stylist.
Ska ge er några smakprov-
















Modell : Emelie Ring
Fotograf: Emelie Fredén
Stylist: Emelie Fredén


26e Maj - yeeey livet rullar igen

hej läsare!
Jaa nu känner jag faktiskt att livet rullar på som det ska igen. har hunnit med mycket de senaste dagarna , men har dock mycket kvar att göra men ska fan i mig klara av det . Bara 8 skoldagar kvar innan vi slutar för sommar lov !

Och nyss så kom mina kläder från H&M :D och hjärtat är påväg hit, jag är mätt i magen och har redan pluggat klart , kan det bli bättre :D

Imorgon ska jag shoppa med Anders hjärtat <3 och sedan gå på bio med honom och kanske kanske om hon vill så ska jag ta med syrran också =) Ska ju se nya pirates så det vill hon säkert se med oss :D

24e Maj - hos älsklingen

hej alla läsare!
Just nu sitter jag och myser med min fina <3
har druckit varm choklad och tittat lite på tv. Nu ska vi strax sova

livet är underbart<3

24e Maj - the life is dancing

hejsan alla läsare!
Sitter ännu en gång i datasalen och försöker göra ett Jeoperdy i en powerpoint presentation . Asså jag har ingen aning om hur ett Jeoperdy är uppbyggt eller någonting så vet inte riktigt hur jag ska kunna lägga upp  det här. Men mitt tema är iallafall grönsaker xD?

Har bara idrott kvar nu och sen ska jag ner och möta upp maria på stan så ska vi ta en fika och prata om allt mellan universum och jord. har inte träffat henne på så galet länge så ska bli väldigt kul!

Sen ikväll blir det lite plugg , mat och sen sömn!

Imorgon har jag sov morgon , wiiiie !


23e Maj 2 Månader =D

Hej alla läsare!
Ikväll ska jag och min fina pojkvän fira 2 månader med fiske tillsammans med Frida och någon/några fler. Kommer bli awesome kul! Sitter just nu i datasalen med galna klasskamrater som dansar runt och sprider sommar glädje ! Inget teckenspråk idag ! Ska ner och boka klipp och färgningstid i efetrmiddag på den tiden

Livet leker <3

22e Maj - Underbar helg !

heej igen alla läsare!
Nu är jag tilbaka igen efter en underbar helg i småland , har nämligen haft en mini semester tillsammans med älskling<3 och mamma till Mormor&Morfar . Min moster Karin var hemma från Indien denna helg och var uppe hos oss nu så det var extra roligt att vara där.

Vi har hunnit med massor av saker och det känns ändå som om vi bara har slappt . Vi har t.ex. fiskat , solat , ätit kräftor , tittat på film , umgåtts , promenerat aa en massa saker :D och jag har tillochmed blivit lite brun igen , vilket är ett plus.

Här kommer lite bilder från helgen.




















as söta shorts jag fick av min moster , haha ser ut som en gardin men ändå!



vi avslutar med världens minsta snaps glas. haha.

Imorgon är det 2 månader<3 , skola och sen fiske som gäller med fina vänner. Livet känns bra !

20e Maj - oxfilé och vänskap !

hejsan alla!

Idag är en bra dag och jag känner doften av oxfilé och vänskap ! Doftar underbart ! och någonstans under de här dofterna känner jag en svag dust av sockerkaka till efterrätt ! mums ^^

Nu ska vi äta och ha det bra !

20e Maj - JAAAA

JAAAAA jag ska få jordgubbar :D!

Haha Hej bloggen!
Ligger just nu i sängen och har inget att göra , skulle kunna börja med plugget men vem orkar det ? . I övrigt så mår jag i princip bra idag men är så trött så kunde inte gå till skolan idag heller :(
I kväll ska jag käka middag hemma hos Hanna , oxfile ^^ mums ! och till efterrätt bakar hon sockerkaka ! :D
ska bli mysigt att umgås och bara chilla ^^


20e Maj - ny in shoppat

spontan shopping från H&M när jag insåg att jag behövde lite fler sommar kläder!

klänning 199:-

Marinblå shorts 99:-

blus 199:-

Linne 79.50 :-

Topp 49.50 :-

19e Maj - dags att börja leva igen

Hej bloggen!
jaa vet ni vad idag är jag hemma igen men känner att det är dags att börja leva igen. Har fixat runt lite i omgångar hemma med olika saker , som att:

*Städa rummet
*laga ordentlig mat
* gå ut emd hunden

I övrigt så har jag badat idag också och det var ingen liten rengöring jag gjorde, haha ja jag kan säga att när jag är sjuk så har jag ingen ork att dusha och jag har varit sjuk ganska länge nu så var ju skapligt ofräsch..
men i vilket fall så när jag badade så :

*Skrubbade , filade och smörjde jag fötterna
*Skrubbade kroppen med awesome skrubb handskar
*Rakade mig på de ställen som behövdes(typ överallt)
*skrubbade ansiktet med ansiktsskrubb och satte sedan på ansiktsmask
*tvättade håret två gånger och satte sedan i hårinpackning med balsam
*tvättade av mig själv med en väldigt goddoftande dusch creme
*smörjde in mig i Body Butter från Body Shop
*Smörjde in fötterna med fotbalsam från Body Shop
*smörjde ansiktet med ansiktscreme
*plockade ögonbrynen
*skrubbade, smörjde och målade naglarna

Ja så med andra ord så kan jag itne göra mer för att öka min fräsch faktor för tillfället.
Tog precis min medicin så får inte äta på en timma, SUGER för jag är skit hungrig.

Tror det blir att äta avokado sallad m. kyckling till lunch, mums!
Sedan lite senare hoppas jag på att älsklingen kommer förbi så han kan ge mig ännu en dos av kärlek till mitt tillfrisknande.

Aja nu har jag skrivit av mig för nu men ni ser mig senare här igen =)



18e Maj- Jag vill ha Jordgubbar !!!


18e Maj snart är hon hemma<3



hjärtat hoppar ett extra hopp när jag tänker på dig !

you can rule the world


18e Maj

gjorde en uppsättning på Emelie Ring för ett tag sen och har glömt att visa :






18e Maj , väldigt tidig morgon eller väldigt sen kväll

hejsan bloggen!
Jag lever tack och lov och det var efter en hård strid med andningssvårigheter och värktabletter, men nu äntligen har jag antibiotika och ett klart svar på att det är halsfluss som jag lidigt av den senaste veckan.

Jag känner mig mycket bättre men tyvärr så pass trött jag jag knappt orkar gå på toaletten så blir ingen skola imorgon för mig . Jag hoppas verkligen att man kan kompletera vad gäller nationella proven i matte . Men men om det inte går så är det som det är, inte så mycket att göra åt liksom.

Jag känner att styrkan i hjärnan min kommer tillbaka så imorgon ska jag tvinga mig sjölv att läsa samhällskunskap så jag får ett bra betyg och inte behöver göra omprov samma dag som jag har företags-ekonomi prov . Jag kommer nog inte orka det. Och dessutom har jag uppteckning av teckenspråksprovet på måndag också. Men som tur är så har min pojkvän lärt mig att man aldrig ska stressa i onödan , vilket jag gör ofta.

Idag var han här och låg och häll om mig i min nöd , och igår också <3 jag vet inte riktigt vad jag skulle gjort annars, älskar verkligen den mannen <3

Aa några roliga saker då som egentligen inte var roliga för mig men det låter roligt. På sjukhuset så fick jag en slang uppkörd i näsan för att titta ner i halsen , visst låter det äckligt? och ont som satan gjorde det men fan ni skulle sett min min när de tog fram instrumentet xD  och sen så när vi skulle ta blodprov så precis när hon skulle sticka så ramla en krycka i golvet.. haha tror du hon flög upp med nålen? aj... a men detsåg ju roligt ut iallafall xD

aja nålar och slangar och gud vet vad.
Ett onödgt vetande är att jag har räknat ut att jag har , sen i Onsdags , käkat ungefär 90 tabletter i värktabletter , stört när man tänker efter hur många det är !

Aja nu ska ni få en fin låt av mig och så ska jag sussa och tänka på anders<3






bättringsvägen .. en lång väg

haha ja men jag har iallafall börjat att gå den.. Idag fyllde min fina och älskade mamma<3 år. Älskar henne gruvligt ! ett stort grattis till dig ! 45 år och underbar !<3

kräksmonster och halsontsjättar

ja fy f*n för att ligga hemma med feber i sängen när det är så undebart väder ute.. har legat sen igr morse och känner mig fortfaarande lika dålig. Halsen gör jätte ont, febern dunkar och aa illamåendet vill tydligen inte släppa. har ätit en och en halv rostis sen i förr går.. känns verkligen som en bra vecka !!!!


awesomenessss

tja på er
ligger i anders säng och lyssnar påpeppande musik. Har inte så mycket att skriva om men vill skriva ändå, det är ju kul eller hur =)
jag kommer var glad fram tills år 2934 =)

aa just nu ligger jag och väntar på att anders ska duscha klart , sedan ska vi te stan och handla drickat, panta och sedan handla mat, sedan hem till mig , fixa oss och sedan kör vi =)



<3

5/6 - bara en och en halv månad

Hejsan igen bloggisläsarna!
Nu ska man skriva lite igentänkte man kanske dådå.. haha JA är faktiskt på riktigt gott humör! inga läxor tills imorgon, sängen ochslapp hela eftermiddagen , tre lektioner imorgon och sedan helg !
Helgsplanerna ser ut ngefär såhär:






/// emelie